Alanerv Păreri, Preț, Prospect, Informații

Suplimentul alimentar ALAnerv este un amestec de înaltă calitate de vitamine, minerale și acizi grași pentru a asigura buna funcționare a sistemului nervos. Atunci când discutăm despre Alanerv păreri sunt atât pro cât și contra. Citește acest articol și cumpăra informat.

ALAnerv este un supliment alimentar care poate avea efecte antioxidante, antiinflamatorii și de susținere a sistemului nervos. Este ușor de încorporat în orice dietă, neavând efecte secundare dovedite dacă este respectată doza zilnică recomandată.

 

Alanerv Păreri

NEUROPATIE

Este foarte bun suplimentul, mi l a recomandat medicul neurolog. Am luat 3 luni, 10 zile pe luna. M am simtit foarte bine, il recomand cu incredere, dar totusi trebuie mers la medicul neurolog si in functie de diagnostic, va recomanda sau nu acest supliment. Sanatate !!

Liliana

↓ Vezi mai multe păreri ↓


Mod de administrare 

O singură doză de 1-2 capsule pe zi, de preferință în timpul mesei principale, este suficientă pentru majoritatea persoanelor. Atenție dacă sunteți însărcinată, dacă aveți diabet sau aveți intoleranță la glucoză trebuie administrat cu grijă.

Alanerv Păreri

 

 

Efecte secundare Alanerv

Atunci când discutam despre Alanerv păreri ale clienților dar si conform prospectului, acesta este un supliment alimentar care nu produce efecte secundare nedorite, chiar dacă este luat pe o perioadă mai lungă de timp. Este important să luați în considerare riscurile și beneficiile acestui produs înainte de a alege dacă va funcționa sau nu cel mai bine ca parte a stilului dumneavoastră de viață.

 

Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru opțiunile alimentare sănătoase. Cel mai bun mod de a obține vitamine și minerale este consumând fructe, legume, cereale (cum ar fi quinoa), leguminoase sau alte alimente bogate în proteine în starea lor naturală; acest lucru vă va ajuta să vă mențineți greutatea corporală, primind în același timp toți nutrienții de care are nevoie!

alanerv efecte secundare

 

Cum funcționează – Alanerv Păreri si Informații

În corpul uman, acidul alfa-lipoic ajută la metabolismul celular ca o coenzimă și participă la multe reacții chimice importante. S-a demonstrat că face acest lucru prin activarea anumitor antioxidanți, cum ar fi vitamina C sau E, pentru protecție împotriva radicalilor liberi care pot duce spre dezvoltarea de boli .

Frumusețea lui Alanerv constă în capacitatea sa de a combate efectele pe care radicalii le au asupra organismului nostru. Acești compuși ai radicalilor liberi sunt considerați responsabili de procesele degenerative la nivel tisular, precum și de creșterea sensibilității organismului față de agenții patogeni și alte lucruri dăunătoare care ar putea să se ascundă pe undeva!

Acidul gama-linolenic, care este un acid gras polinesaturat esențial în membranele celulare și favorizează producerea de prostaglandine cu acțiune antiinflamatoare. Suplimentarea sa crește, de asemenea, plasticitatea membranelor pentru a îmbunătăți viteza de transmisie neuronală pentru celulele creierului.

În plus, s-a demonstrat că acest compus diminuează leucotrienele proinflamatorii, inducând în același timp forme mai reutilizabile asociate cu procesele de vindecare din organismul nostru.

Prezența simultană a acidului alfa-lipoic și a acizilor gama-linolenici permite o acțiune sinergică la diferite niveluri asupra proceselor de distrugere celulară, prin intermediul unui antioxidant, precum și de menținere a creierului.

Seleniul este esențial pentru enzimele care au funcții antioxidante. De asemenea, poate contribui la reducerea nivelului de colesterol din organism, la controlul producției de hormoni tiroidieni și la reglarea metabolismului carbohidraților.

Cu ajutorul vitaminelor, compușii sunt capabili să își croiască drum prin corpul nostru și să interacționeze cu ceea ce intră în contact. O astfel de moleculă este vitamina E, care sporește capacitatea antioxidantă a celulelor din tot corpul dumneavoastră, prevenind daunele provocate de peroxidare.

Complexul de vitamine B este un grup de nutrienți care participă la diverse procese metabolice și s-a demonstrat că reduce stresul oxidativ. Administrarea lor s-a dovedit a fi benefică nu doar pentru pacienții neurologici, ci și pentru persoanele sănătoase care doresc un avantaj împotriva îmbătrânirii sau a altor afecțiuni cauzate de radicalii liberi.

Cine produce – Alanerv Păreri si Informații

Compania biofarmaceutică europeană Gelfipharma și-a înființat recent o filială în Italia.

Fondată de Dr. Giuseppe Fancello, cu o experiență de peste 35 de ani ca director farmaceutic internațional, noul birou va fi condus de acesta și de fiul său Fabio, care este angajat și la o altă firmă europeană numită Aesculap Solutins Incorporated, cu sediul în New York City U S A .

Alanerv Prospect

Este recomandat sa cititi prospectul inainte de a folosi Alanerv.

NOU! Alanerv – efecte terapeutice în patologia vasculară

Cercetări recente au identificat ALAnerv ca fiind un potențial medicament pentru ameliorarea durerii pentru pacienții cu disconfort neuropatic și alte tipuri de disconfort cronic. Este în stadii incipiente, dar rezultatele arată că acest preparat poate reduce markerii inflamatori și oxidativi implicați în patologii vasculare.

S-a constatat că accidentul vascular cerebral și anumite comorbidități sunt caracterizate de o stare proinflamatorie, cu un stres oxidativ crescut.

Studii recente au arătat că ALAnerv este un supliment antiinflamator și antioxidant cu beneficii în recuperarea pacienților cu accident vascular cerebral după 2 săptămâni de administrare.

Atenționări !

  • La dozele recomandate, nu am avut niciun efect secundar, chiar dacă am luat-o pe o perioadă mai lungă de timp.
  • Produsul este contraindicat la persoanele care sunt alergice la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente.
  • Dacă luați medicamente pentru scăderea glicemiei, consultați medicul înainte de a consuma acest supliment.
  • Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru dietă și exerciții fizice. Ele pot ajuta în cazul unor deficiențe, dar nu vă lăsați păcăliți că vor face treaba unei alimentații sănătoase sau a activității fizice!
  • Păstrați produsul departe de lumina directă a soarelui și de umiditate. Este important să îl depozitați la temperatura camerei, fără a depăși 25 grade Celsius;
  • Nu se administrează copiilor mici. În caz de ingestie, solicitați imediat asistență medicală.

Lasă un comentariu